dilluns, 18 de març del 2013

1. Entrevista

Arribes a un blog en obres. Per aquí corren els paletes i els electricistes, els guixaires, els instal·ladors de calefacció, el capatàs, l'arquitecte tècnic. També hi ha dos gossos i un gat que han vingut no sé com ni d'on, però viuen entre les parets a mig alçar. Ara no els veus perquè s'ha presentat l'inspector municipal de les llicències d'obra i, com que treballen sense contracte i en negre, els he dit que vagin a esmorzar al bar de la cantonada. (Fins i tot el gat i els gossos, obedients, han marxat a escampar la boira o estan fent la cigarreta). Benvinguts i benvingudes.

Pots participar per escrit o gravat en video, i negociarem les condicions. S'admeten anònims i pseudònims, alterònims i demés.


Versió en català



Versión en castellano

6 comentaris:

  1. Felicitacions. Encara que enobres , m´agrada la proposta. Tenc apuntades les preguntes i avam com m´ho faig per enregistrar video ( crec que es més adient que no solsamnet escrit ) ja que dona més joc a l´imaginació.
    En tot cas , bentrobat i llarga vida.
    Salut , alegria i enginy ! Una abraçada !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Acabes de passar a la història del blog com la primera persona que hi deixa un comentari.
      Si et pots enregistrar i enviar-m'ho m'agradarà molt. Salut!

      Elimina
    2. Molt bona idea, Lluís, enhorabona! Tres preguntes que donen mooolt de joc. Endavant, sempre.

      empar

      Elimina
    3. Ui, ens hem de despullar també nosaltres. Bé, reflexiono. Molt bé el bloc! Endavant!

      Elimina
  2. Ei , al capitòl zero hi ha la M.Roser comentat .Si acas som el segón .No te més importància i t´asegur que no ha d´influir a l´hora de decidir-me a col.laborar. ;)

    M´informaré degudamnet sobre la tecnologia del enrigestrament . Salut , alegria i coratge. :)

    ResponElimina
  3. No descarto participar-hi, però de moment m'ho miraré des de la barrera; més que res perquè no goso contestar les preguntes perquè no me les he fet.

    ResponElimina