dilluns, 25 de març del 2013

Júlia Costa


El Poble Sec, dilluns 25 de març, inici de la primavera. Les onze del matí, vint-i-un graus de temperatura.

Aquesta és la primera entrevista del blog.





La Júlia Costa té uns quants blocs actius, i si els vols conèixer pots clicar aquí:

http://caracteresocultos.blogspot.com.es/
http://lapanxadelbou.blogspot.com.es/
http://trbolatzur.blogspot.com.es/
http://norantanou.blogspot.com.es/
http://balcopoblesec.blogspot.com.es/

26 comentaris:

  1. Abans de cap comentari, vull que quedi escrit aquí el meu agraïment a la Júlia per haver facilitat tant aquesta entrevista. Estic molt content que ella hagi obert el blog.

    ResponElimina
  2. molt be, la Julia sembla una persona molt simpàtica i a més a més coincideixo totalment amb ella...tindre que llegir un llibre teu Julia

    ResponElimina
  3. La Dolors m'ha deixat aquest comentari a través del correu: Et deixo el que volia posar al teu blog i no m'ha deixat:
    M'agrada molt l'entrevista. La Júlia em sembla una dóna molt transparent i agradable.
    Aquest més a l'escola s'ha treballat amb els meus alumnes el poema de "Març". I a partir d'aquest poema l'estem descobrint.
    Gràcies per compartir
    Dolors

    ResponElimina
  4. Respostes
    1. Aquest blog pretén ser un retrat de la realitat real, o sigui que moltes gràcies a tu.

      Elimina
  5. Gràcies pels comentaris que fan referència a la meva persona i al Lluís per la iniciativa, un blog que serà molt interessant, endavant.

    ResponElimina
  6. júlia tal qual com és, en el seu estat pur...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest comentari m'agrada molt, Francesc, el que pretenc en aquest blog és justament cpsar les persones tal com són i poder-ho transmetre.

      Elimina
  7. Moltes gràcies Sra Júlia per a mostrar-nos la seva realitat . I a tu Lluís per a descobrir.nos persones tant properes i reals.
    Enhorabona i una afectuosa salutació ambdos.
    p-d avam si qualque dia puc llegir-ne qualqun d´aquest llibres .

    ResponElimina
    Respostes
    1. I gràcies a tu, Joan, per haver compartit aquesta proximitat que és l'objectiu del blog.

      Elimina
  8. gràcies per portar a la pràctica el teu projecte d'entrevistes, lluís, i a tu per prestar-te a fer-la amb tanta facilitat i de seguida, júlia, atrevint-te a ser la primera, sense reserves.

    m'agrada molt l'actitud serena de la júlia, ella que és tan crítica sovint en tot el que escriu, la seua fluïdesa de paraula i de pensament, esta forma de somriure i de frunzir les celles quan escolta i quan explica atentament...

    m'agrada la proximitat de l'enfocament (ni massa lluny ni massa a prop), la quietud de la càmera dixant veure tal qual la persona, sense floritures... m'ha agradat veure com se toca el fulard i se'l desfa del coll, com en algun moment mos ensenyes les seues mans que també parlen...

    potser agairia alguna pausa, per donar-mos temps a escoltar millor cada resposta i també per veure la persona quan està silenci, o observar amb més calma el lloc on esteu, la situació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu, Iruna, per la mirada atenta sobre el video. M'apunto els teus comentaris per anar millorant.

      Elimina
  9. Felicitats Lluís! Una molt bona entrevista per encetar el blog, i qui millor que una mestra per estrenar-lo...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Noemi, espero que les properes també t'agradin!

      Elimina
  10. Primero he entendido el catalán perfectamente y me he quedado asombrado, segundo no sabia que "la de las macetas con flores" era escritora aunque he coincidido en blogs con ella, tercero me ha gustado su visión precisa de la vida y de sus capacidades y cuarto felicitarte pues has dejado hablar y eso es lo importante.

    Sugiero (si me permites) que entrevistes a Francesc Puigcarbó, me pega que su visión del mundo puede ser interesante.
    Un saludo LLuis

    ResponElimina
    Respostes
    1. Temujin, hemos tenido telepatía. La entrevista con Puigcarbó tiene fecha y hora, y será la próxima. Ya lo ves: una exclusiva.

      Elimina
  11. En catalán, así aprendo, dile que hable despacio...Un saludo a ambos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bueno, cada entrevistado hablará con la lengua en que mejor se exprese, en eso (y en religión) no me meto.

      Elimina
  12. Conec personalment la Júlia i m'ha fet una il.lusió emotiva.
    Enhorabona pel blog.
    salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sandra. Això és un projecte de blog dedicat a entrevistes que tot just arrenca, acaba de néixer. Qualsevol suggeriment serà molt benvingut.

      Elimina
  13. Mira, m'ha fet molta il·lusió que la Júlia hagi estat la primera entrevistada. He arribat tard a establir relació amb ella, però durant aquest darrer any hem coincidit força i tinc la sensació com si fes molt de temps que la conec. A la xarxa és la veu ponderada. A l'entrevista ja es veu: defuig els maximalismes i qualsevol afirmació absoluta, pròpia i aliena. Com la resta de comentaristes, li auguro al bloc un gran èxit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Enric, les opinions de la Júlia les puc compartir o no, prò per damunt de tot em sembla que són unes opinions lliures, pròpies i crítiques. Que responen a la seva veu i la seva consciència, i aquests valors són, per mi, els valors.

      Elimina
  14. 'Me abruman ustedes', que diu la gent fina. Espero properes entrevistes i que aquest blog tingui molt d'èxit i seguiment.

    ResponElimina
  15. A Temujín, me gusta eso de 'la de la maceta con flores', je, je. El señor Puigcarbó y una servidora somos de los más antiguos en 'el medio', gracias por los comentarios. Te veo haciendo un curso de catalán superior por correspondencia.

    ResponElimina