dilluns, 2 de setembre del 2013

Marc Moreno




Dijous, les sis de la tarda. S'acaba l'estiu i la platja de Sant Adrià és gairebé buida. Som al lloc estrany que ara s'anomena Parc del Fòrum i abans va dur el nom del Camp de la Bóta.
Parlem de novel·la, de literatura en català i dels tombs que dóna la vida. O dels tombs que tu dones per la vida abans de trobar el teu lloc.

En Marc Moreno, periodista i escriptor, es va convertir fa poc en editor, i per saber una mica de què tracta tot plegat es pot visitar la pàgina de la seva editorial:




10 comentaris:

  1. És una bona notícia que tornin els Humanoides asociitaj!

    Admiro la reconducció que ha fet el Marc de la seva vida. I el seu optimisme en engegar un opprojecte com una nova editorial en els temps que corren. Reconduir les nostres vides i saber trobar allò que ens agrada no sempre és senzill, perquè moltes decisions ens lliguen més que no ens pensem. Conceptes com la seguretat, l'estabilitat pesen com una llosa.
    El Marc Moreno destil·la optimisme per tots els porus. Muntar una editorial! Però alhora s'ha de dir que es editorials petites ens estan donant alegries als lectors. I en novel·la negra encara més: Llibres del delicte presentarà el seu segon títol Coll avall aquesta setmana, i té ja dos títols.

    I crims.cat ja n'ha tret nou, el vuitè i novè amb olor de tinta fresca, perquè encara no estan ni distribuïts.

    ResponElimina
  2. Com diu l'Eulàlia, primer de tot felicitem-nos de la tornada del Humanoides asociitaj!

    I en segon lloc, sempre és interessant que hi hagi gent que es juga els quartos en un projecte cultural. Desitgem-li llarga vida.

    I ja que hi som, m'apunto a la recomanació del novè títol de crims.cat fins i tot abans de ser distribuït.

    ResponElimina
  3. Gràcies pel suport! Intentem anar a poc a poc consolidant un projecte que és molt engrescador i que penso que també és necessari pel país i la cultura de casa nostra, ja que hi ha un grupet d'editors catalans molt professionals que, com diu l'Eulàlia, estan aportant aquest puntet extra tan necessari per potenciar la lectura en català.

    I gràcies a tu, Lluís, per l'entrevista i per la agradable xerrada. I molta sort amb el libre!!!

    ResponElimina
  4. bé pel retorn dels Humanoids, tinc problemes amb el fòtil del PC i no escolto el só, demà ho escoltaré.

    ResponElimina
  5. En Marc és un encant. Un home valent i amb empenta. Estic segura que se'n sortirà, perquè hi posa tota la força! Company, estem en la lluia. Una fortíssima abraçada. I també per a tu, Lluís!

    ResponElimina
  6. aquests videos son mol interessants. I es increible com encara hi ha gent que te el valor de fer d'editor, amb la que està caient...

    ResponElimina
  7. Premi Dardos
    Publico aquesta entrada per fer-vos saber que he sigut nominat al premi Dardos, un premi de la comunitat bloguera en el qual es premia l'esforç dels bloguers. Moltíssimes gràcies a l'Eddgafrd http://lamagiadeleslletres-cat.blogspot.com.es/2014/07/nominat-al-premi-dardos.html#comment-form per nominar-me, és tot un honor que el meu esforç sigui recompensat d'alguna forma :)

    Les normes són senzilles:

    1- Fer una entrada dient que has rebut el premi
    2- Seguir el blog de la persona que t'ha nominat (tot i que això ja ho feia ;)
    3- Nominar a 10 bloguers perquè segueixin la cadena

    Així doncs aquí van els meus nominats ^_^
    http://tertuliapsicoanalisiliteratura.blogspot.com.es/
    http://arc-catarsi.blogspot.com.es/
    http://fantastik.qdony.net/
    http://elpontdefusta.wordpress.com/
    http://tresorsdelalaura.wordpress.com/
    http://reductealienat.blogspot.com.es/
    http://humanoidesass.blogspot.com.es/
    http://elracodelesmuses.blogspot.com.es/
    http://rucselectrics.blogspot.com.es/

    ResponElimina